ثبات تولید گوشت قرمز در خراسان جنوبی؛ ۲۹۶۴ تن از ابتدای سال ثبت شد

آخرین ویرایش در 2 ماه توسط آوا رحمتی

استان خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به تولید حدود ۳ هزار تن گوشت قرمز شده است؛ آماری که نشان‌دهنده حفظ سطح تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته محمد شبانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، میزان دقیق تولید گوشت گوسفند از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون ۲۹۶۴ تن بوده و ارزش ریالی این محصول بالغ بر ۱۸۹۶ میلیارد و ۹۶۶ میلیون تومان برآورد شده است. وی افزود که روند تولید گوشت در استان بدون تغییر نسبت به سال گذشته ادامه دارد.

شبانی همچنین قیمت‌های روز گوشت قرمز را اعلام کرد؛ هر کیلوگرم گوشت بره نر در بازار خراسان جنوبی ۶۴۰ هزار تومان، گوسفند زنده ۳۰۵ هزار تومان، گوشت میش ۵۲۰ هزار تومان و قیمت زنده میش نیز ۲۰۰ هزار تومان است.

در ادامه، شبانی اشاره کرد که در سال گذشته، مجموع تولید گوشت گوسفند در استان به ۸۸۹۲ تن رسید که بیشترین سهم در این میان متعلق به شهرستان قاین بوده است. با وجود این سابقه تولید بالا، آمار امسال تاکنون نشان‌دهنده ثبات و حفظ ظرفیت تولید در حوزه دامپروری منطقه است.

پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های پیش‌رو با افزایش تقاضا و نوسانات قیمتی، میزان تولید نیز دستخوش تغییراتی شود که نیازمند نظارت و برنامه‌ریزی مستمر از سوی دستگاه‌های ذیربط خواهد بود. این روند نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی و حمایت از معیشت دامداران استان ایفا می‌کند.

مجله خبری آوای زندگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *