ثبات تولید گوشت قرمز در خراسان جنوبی؛ ۲۹۶۴ تن از ابتدای سال ثبت شد
استان خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به تولید حدود ۳ هزار تن گوشت قرمز شده است؛ آماری که نشاندهنده حفظ سطح تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. به گفته محمد شبانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، میزان دقیق تولید گوشت گوسفند از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون ۲۹۶۴ … ادامه خواندن ثبات تولید گوشت قرمز در خراسان جنوبی؛ ۲۹۶۴ تن از ابتدای سال ثبت شد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.